Gemeente Gemeente Grobbendonk

Sociaal huis

Het sociaal huis is enkel open op afspraak. Voor alle dienstverlening kan je telefonisch een afspraak maken. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag (9.00-12.00 uur en 13.30-16.00uur) en op vrijdag (9.00-12.00 uur).

Hoe helpen wij je dan graag verder?

De meeste vragen kunnen onze medewerkers per mail verwerken. Voor minder dringende zaken is dit de meest aangewezen manier om ons te contacteren: welzijn@grobbendonk.be.

Dringende zaken of toch iets meer uitleg nodig bij je dossier? Neem telefonisch contact op via het gekende nummer 014 50 81 10. Kunnen we je vraag toch niet digitaal of telefonisch beantwoorden, dan maken onze medewerkers graag een afspraak.

Op afspraak?

Onze medewerkers namen de nodige voorzorgsmaatregelen om een bezoek aan het gemeentehuis of sociaal huis zo veilig mogelijk te laten verlopen. Het gaat onder meer om het aanbrengen van signalisatie, looplijnen en plexiglas. Heb je een afspraak op het gemeentehuis, dan vragen we je met aandacht om volgende regels te respecteren:

  • Draag een mondmasker!
  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Kom mooi op tijd! Ook te vroeg toekomen kan zorgen voor onnodige wachtrijen.
  • Meld je aan het onthaal aan en volg de instructies van onze onthaalmedewerkers op.
  • Respecteer de aangegeven looproutes en bewaar de nodige afstand.
  • Wacht je beurt af op de hiervoor aangeduide plaatsen.
  • Betalen is enkel mogelijk met bancontact, hou hier op voorhand rekening mee.

Géén mogelijkheid om te bellen of mailen?

Ben je niet in de mogelijkheid om telefonisch of digitaal contact op te nemen met onze diensten, dan kan je op woensdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur terecht op het sociaal huis. Onze medewerkers gaan dan samen met jou op zoek naar een
antwoord op je vragen.