Gemeente Gemeente Grobbendonk

Subsidies sportverenigingen

Net zoals elk jaar kunnen sportverenigingen een subsidiedossier indienen om subsidies te ontvangen.
 
Vanaf dit jaar is er een nieuw erkennings- en subsidiereglement voor sportverenigingen. Deze kan je hier terugvinden:
We vragen aan het begin van elke legislatuur (om de 6 jaar) aan elke sportvereniging om een nieuwe erkenningsaanvraag in te dienen. Dit moet je ook nu deze keer doen. Dit formulier en de gevraagde bijlagen kan je hier terugvinden: https://forms.gle/aPaAFufX1jRBvpJ58
 
Jaarlijks (dus ook deze keer) moet ook de gewone subsidieaanvraag ingevuld worden. Dit formulier en de gevraagde bijlagen kan je hier terugvinden: https://forms.gle/GAtvUuo9S8Ao6yua6
 
Het excel-document dat bij de subsidieaanvraag hoort om alle info ivm trainingen door te geven, kan onderaan deze webpagina gedownload worden. Dit mag ook per mail terug bezorgd worden als bijlage.
 
Concreet moet je dus dit jaar beide formulieren invullen en de gevraagde bijlagen leveren. Het subsidiedossier moet ingevuld worden naar het werkjaar 2019.
 
Gezien de corona-maatregelen vragen we om bij voorkeur alles digitaal te bezorgen. Een papieren afgifte in de brievenbus van het gemeentehuis kan eventueel ook.
 
Verenigingen die niet kunnen werken met het digitaal formulier kunnen contact opnemen voor de bezorging van een papieren exemplaar.
 
Deadline: ten laatste op 12 juni 2020 dienen alle dossiers ingediend te zijn.