Gemeente Gemeente Grobbendonk

Dagopvang Cado

CADO staat voor ‘collectieve autonome dagopvang’. Onze CADO geeft mensen met een zorgbehoefte de kans om anderen te ontmoeten, en dat allemaal in een huiselijke sfeer. De verzorgenden laten hen een gezellige dag beleven door tal van activiteiten op maat aan te bieden, vb. een wandeling maken, knutselprojectjes maken, gezelschapsspelletjes spelen, een uitstap maken, of gewoon gezellig samen zijn en een goede babbel hebben met elkaar.

Onze CADO is zeer huiselijk ingericht, zodat er steeds een gezellige sfeer hangt. Er wordt steeds op maat van de klant gewerkt, door zorg op maat aan te bieden.

De kostprijs bedraagt 3,60 euro/begonnen uur. Verschillende mutualiteiten voorzien een terugbetaling. Er is tevens ook de mogelijkheid om een warme maaltijd te bestellen. Dit is aan OCMW-tarief, maar je kan ook kiezen om zelf je lunchpakket mee te nemen.

Wil je eens komen kijken wat CADO inhoudt? Bel even naar 0473 52 53 12 en we geven je de nodige info en plannen een bezoekje in. Zo kan je zelf ervaren hoe gezellig het er bij ons aan toe gaat.