Gemeente Gemeente Grobbendonk

Tijdelijke verkeersmaatregelen april - update

In april 2019 gelden volgende tijdelijke verkeersmaatregelen:
 • Voor de uitvoering van wegeniswerken zal de Vrijheidsstraat van 23 april tot en met 4 mei 2019 afgesloten worden voor het verkeer ter hoogte van park De Vrijheid. Het verkeer wordt omgeleid enerzijds via de Bouwelse steenweg en de Dennenlaan, anderzijds via de Vrijheidsstraat en de Dennenlaan.
 • Accentueren zebrapaden Stationlei en Herenthoutse steenweg:
  Op vrijdag 26 april 2019 zullen de zebrapaden op de Stationlei, vlakbij de spoorweg, en op de Herenthoutse steenweg ter hoogte van broodjeszaak De Bareel led pointers krijgen. Om de werken veilig uit te voeren zal beurtelings verkeer ingericht worden.
  Om de verkeershinder te beperken zullen de werken uitgevoerd worden buiten de spitsuren. Ledknipperlichten werken op zonne-energie. Met een krachtige, niet-verblindende lichtstraal, hopen we de aandacht van de weggebruikers te verhogen. Dit knipperende licht is al van grote afstand te zien. Waar nodig kan dus tijdig voor de voetganger of fietser geremd worden. Doordat de focus van een bestuurder het meest op dit gedeelte van de weg ligt, is het gebruik van ledwegdekverlichting zeer effectief.
 • Graven proefsleuven Industrieweg en Albertkanaalstraat:
  In het kader van de aanleg van een nieuw fietspad langsheen de Industrieweg zal de dienst onderhoud en uitvoering van het  lokaal bestuur Grobbendonk proefsleuven graven in de Industrieweg en de hoek van de Albertkanaalstraat op maandag en dinsdag 29 en 30 april 2019. Om de veiligheid te garanderen zal  beurtelings verkeer ingericht worden.
   
 
Meer info:
Technische dienst, tel. 014 50 70 05
Gepubliceerd op  do 18 apr 2019