Gemeente Gemeente Grobbendonk

Toeren om te Loeren - 15/09

Grobbendonk en Vorselaar organiseren op autoloze zondag 15 september 2019, 3de editie van ‘Toeren om te Loeren’. Opnieuw een aanrader om deel te nemen aan de fietstocht, het ochtendontbijt en verschillende ambachten! Je toert met de fiets naar verschillende plaatsen in beide gemeenten, waar je kan loeren naar duurzame oplossingen. Ben je ook benieuwd naar ‘Den Herberg’ van Bartel Van Riet, de ‘Happening Lokaal & Gezond’, fairtrade streekproducten, ambachten, kruiden, sappen, manden vlechten, ambachtelijke kinderspelen, … ?

Fiets mee! Je kan starten op een van de 7 locaties in Grobbendonk (Kasteel d’Ursel, Watermolen, Gezinsboerderij Het Karrewiel) en Vorselaar (Camping De zeven Geitjes, Schapenstal Schupleer/Happening Lokaal en Gezond, Brasserie De Schranshoeve). De fietstocht is gratis en op elke locatie is eten, drinken, info en animatie voorzien. Die dag vinden ook de parochiefeesten in Bouwel plaats met een rommelmarkt en diverse optredens van de fanfare.

Omdat het autoloze zondag is, raden we iedereen aan om met de fiets te komen naar de verschillende locaties. Heel wat straten worden autovrij/autoluw gemaakt. Hou dus rekening met plaatselijke omleidingen.

Meer info:
Dienst milieu en groen, tel. 014 50 70 04

Gepubliceerd op  vr 21 jun 2019