Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vacature: arbeider(s) met startbaanovereenkomst

Lokaal bestuur Grobbendonk gaat over tot de aanwerving van (een) deeltijds(e) arbeider(s) onderhoudsdiensten met startbaanovereenkomst van 1 jaar (22,8/38 - D1-D3 - contractueel - eventueel verlengbaar) die voldoet aan de voorwaarden voor Vlaamse doelgroepvermindering jongeren. Ref: ARB/VDAB Je zal ingeschakeld worden voor allerhande onderhoudswerken aan het patrimonium van onze gemeente.

Jonger dan 25 jaar.

Studieniveau: Laag- of Middengeschoold

  • Laaggeschoold d.w.z.: je hebt geen diploma van secundair onderwijs of een getuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad van het secundair onderwijs.
  • Middengeschoold d.w.z.: je hebt hoogstens een diploma secundair onderwijs of een getuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad van het secundair onderwijs. 

Bij de VDAB geregistreerd zijn in “Mijn Loopbaan” met vermelding van de studiegegevens.

Niet meer voltijds leerplichtig zijn.

Slagen in een selectieprocedure.

Via mail kan je bij tewerkstelling@vdab aanvragen of je voor de doelgroepvermindering jonge werknemers in aanmerking komt. Dit attest dien je bij je sollicitatiebrief te voegen.

Wat bieden wij je:

  • Een aangename werkomgeving, met fijne collega’s
  • Geïndexeerd minimum brutojaarsalaris: 13.621,00 euro
  • Maaltijdcheques ter waarde van 7,00 euro
  • Fietsvergoeding
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd die 1 jaar geldig blijft

Geïnteresseerd?

Stuur je cv, motivatiebrief, en het gevraagde attest ten laatste op 9 december 2019 naar het lokaal bestuur Grobbendonk, Boudewijnstraat 4 te 2280 Grobbendonk of via email naar vera.volckaerts@grobbendonk.be.

De aanwervingsvoorwaarden, de toelatingsvoorwaarden en het functie- en competentieprofiel kan je verkrijgen bij de dienst HRM, tel. 014 50 78 74 of op www.grobbendonk.be.

Vermeld ook zeker de referentiecode van de vacature.

Gepubliceerd op  ma 18 nov 2019