Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vacature: beleidsdeskundige ICT (19/38 of 38/38)

Lokaal bestuur Grobbendonk gaat over tot de aanwervingsprocedure van een (M/V) deeltijds/voltijds (19/38 of 38/38) beleidsdeskundige ICT (contractueel-niveau- B1-B3) (BD ICT/INTERN).

Het lokaal bestuur Grobbendonk staat garant voor een gezonde, groene en aantrekkelijke leefomgeving voor zijn burgers, voor wie hier woont, leeft, leert, werkt of op bezoek komt. Zo voelen mensen zich goed en welkom in onze gemeente.  

In deze functie sta je in voor het coördineren, beheren en optimaliseren van een efficiënt, veilig en kwaliteitsvol ICT-netwerk, met het oog op een gebruiksvriendelijke back-office en een optimale, digitale front-office. Daarnaast zal je ook de gebruikers ondersteunen en stimuleren bij het gebruik van de beschikbare ICT-middelen.

 Voorwaarden:

  • Houder zijn van een bachelor diploma of gelijkwaardig.
  • Beschikken over een rijbewijs B.
  • Slagen in een selectieprocedure (schriftelijk- en mondeling selectiegedeelte).

Wij bieden wij je:

  • Een aangename werkomgeving, met fijne collega’s.
  • Geïndexeerd minimum brutojaarsalaris bij voltijdse tewerkstelling van 29.529,37 euro of bij deeltijdse tewerkstelling 14.764,68 euro.
  • Maaltijdcheques ter waarde van 7 euro, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering.
  • Relevante beroepservaring in de privésector en als zelfstandige kan tot max.9  jaar in aanmerking genomen worden.
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd die 2 jaar geldig blijft.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma ten laatste op 03/01/2020 naar het lokaal bestuur, Boudewijnstraat 4 te 2280 Grobbendonk, of via email naar sofie.van.der.wielen@grobbendonk.be 

De aanwervingsvoorwaarden, de toelatingsvoorwaarden en het functie- en competentieprofiel kan je verkrijgen bij de dienst HRM, tel. 014 50 78 74 of raadplegen op www.grobbendonk.be.

Vermeld ook zeker de referentiecode van de vacature.

Gepubliceerd op  wo 04 dec 2019