Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vacature: Beleidsdeskundige Patrimonium/Openbare werken

Lokaal bestuur Grobbendonk gaat over tot de aanwervingsprocedure van een (M/V) voltijds beleidsdeskundige patrimonium/openbare werken (contractueel-niveau- A1a-A3a) (BLRP/SITE)

Het lokaal bestuur Grobbendonk staat garant voor een gezonde, groene en aantrekkelijke leefomgeving voor zijn burgers, voor wie hier woont, leeft, leert, werkt of op bezoek komt.

Intrigeert het reilen en zeilen van bouw-, omgeving-, of wegenisprojecten en wil je daar zowel op planmatig, technisch als administratief vlak aan bijdragen? Hou je van samenwerken en kan je verschillende actoren naar een gemeenschappelijk doel leiden? Zet je graag de puntjes op de i? Werk je resultaatgericht? Dan zijn wij naar jou op zoek om ons team te versterken.

Als beleidsdeskundige patrimonium/openbare werken sta je in voor het uitwerken van kwaliteitsvolle en duurzame bouw-, omgeving-, en wegenisprojecten binnen afgesproken budgetten en termijnen via eigen ontwerp of via begeleiding en organisatie met externe actoren. Daarnaast geef je bijzondere aandacht aan een toekomstgericht onderhoud, renovatie en exploitatie van het patrimonium van het lokaal bestuur. Tot slot zorg je voor een correcte en volledige adviesverlening zodat onderbouwde beslissingen kunnen genomen worden in een breed kader.

Voorwaarden:

 • Houder zijn van ofwel een masterdiploma, ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli gelijkgesteld met universitair onderwijs in de richting ingenieurswetenschappen/bouwkunde.
 • Beschikken over een rijbewijs B.
 • Slagen in een selectieprocedure (schriftelijk – mondeling en psychotechnische proef).

Wij bieden wij je:

 • Een aangename werkomgeving, met fijne collega’s.
 • Geïndexeerd minimum brutojaarsalaris van 37.295.77 euro – max 46.171,65 euro. Ben je gezinshoofd met 2 kinderen ten laste, dan kan je rekenen op een min. nettomaandloon van 2.459,14 euro
 • Relevante beroepservaring in de privésector en als zelfstandige kan tot max. 18 jaar in aanmerking genomen worden.
 • Maaltijdcheques ter waarde van 7 euro, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering.
 • Er wordt een wervingsreserve aangelegd die 2 jaar geldig blijft.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma ten laatste op 05/03/2020 naar het lokaal bestuur, Boudewijnstraat 4 te 2280 Grobbendonk, of via email naar vera.volckaerts@grobbendonk.be.

De procedure verloopt als volgt:

 • Je sollicitatie kan je indienen tem 05/03/2020, op 10/03/2020 weet je of je geselecteerd bent voor de volgende ronde.
 • Tussen 23 en 27 maart 2020 vindt het schriftelijk examen plaats, ten laatste 31/03/2020 weet je of je geslaagd bent en doorgaat naar de volgende ronde.
 • Tussen 1 en 3 april 2020 vindt het mondeling examen plaats, ten laatste 08/04/2020 weet je of je bij de 4 beste kandidaten behoort die zullen worden uitgenodigd op de psychotechnische proef.
 • Tussen 15 en 17 april 2020 vindt de psychotechnische proef plaats. Op uiterlijk 24/04/2020 weet of je wordt gekozen voor deze functie.

De aanwervingsvoorwaarden, de toelatingsvoorwaarden en het functie- en competentieprofiel kan je verkrijgen bij de dienst HRM, tel. 014 50 78 74 of raadplegen op www.grobbendonk.be.

Gepubliceerd op  do 13 feb 2020