Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vacature: dienstleider bibliotheek (voltijds)

Lokaal bestuur Grobbendonk gaat over tot de aanwervingsprocedure van een (M/V) dienstleider bibliotheek (voltijds/contractueel-niveau- B1-B3) (DL.BIB/SITE).

Het lokaal bestuur Grobbendonk staat garant voor een gezonde, groene en aantrekkelijke leefomgeving voor zijn burgers, voor wie hier woont, leeft, leert, werkt of op bezoek komt. Zo voelen mensen zich goed en welkom in onze gemeente.  

Sta jij te popelen om onze bibliotheek in de toekomst mee vorm te geven? Kan jij een team inspireren en in samenwerking met collega’s onze dienstverlening mee op de kaart zetten? Dan zijn wij naar jou op zoek om ons team te versterken

Als dienstenleider bibliotheek zal je de bibliotheekassistenten, wijkwerkers en vrijwilligers aansturen en coördineren zodat een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening kan plaatsvinden. Je zal de opdrachten van de beleidsdeskundige Vrije tijd en bibliotheek mee uitwerken en ondersteunen. Je organiseert en coördineert educatieve en culturele activiteiten voor de verschillende doelgroepen van de bibliotheek door het optimaal benutten van de beschikbare communicatiekanalen.

 Voorwaarden:

  • Houder zijn van een bachelor diploma of gelijkwaardig.
  • Beschikken over een rijbewijs B.
  • Slagen in een selectieprocedure (schriftelijk – mondeling selectiegedeelte en psychotechnische proef).

Wij bieden wij je:

  • Een aangename werkomgeving, met fijne collega’s.
  • Geïndexeerd minimum brutojaarsalaris van 30.119,30 euro.
  • Maaltijdcheques ter waarde van 8 euro, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering.
  • Relevante beroepservaring in de privésector en als zelfstandige kan tot max. 9 jaar in aanmerking genomen worden.
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd die 2 jaar geldig blijft.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma ten laatste op 22 maart 2021 naar het lokaal bestuur, Boudewijnstraat 4 te 2280 Grobbendonk, of via email naar vera.volckaerts@grobbendonk.be.

De aanwervingsvoorwaarden, de toelatingsvoorwaarden en het functie- en competentieprofiel kan je hieronder raadplegen. Vermeld ook zeker de referentiecode van de vacature.

Gepubliceerd op  wo 17 feb 2021