Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vacature (M/V) voltijds beleidsdeskundige patrimonium/openbare werken (contractueel - niveau A1a-A3a) (BDP/INT)

Het lokaal bestuur van Grobbendonk gaat over tot de aanwerving van een (M/V) voltijds beleidsdeskundige patrimonium/openbare werken (contractueel - niveau A1a-A3a) (BDP/INT).

Het lokaal bestuur Grobbendonk staat garant voor een gezonde, groene en aantrekkelijke leefomgeving voor zijn burgers, voor wie hier woont, leeft, leert, werkt of op bezoek komt.

Intrigeert het reilen en zeilen van bouw-, omgeving- of wegenisprojecten en wil je daar zowel op planmatig, technisch als administratief vlak aan bijdragen? Hou je van samenwerken en kan je verschillende actoren naar een gemeenschappelijk doel leiden? Zet je graag de puntjes op de i? Werk je resultaatgericht? Dan zijn wij naar jou op zoek om ons team te versterken.

Als beleidsdeskundige patrimonium/openbare werken sta je in voor het uitwerken van die kwaliteitsvolle en duurzame projecten binnen afgesproken budgetten en termijnen via eigen ontwerp of via begeleiding en organisatie met externe actoren. Daarnaast geef je bijzondere aandacht aan een toekomstgericht onderhoud, renovatie en exploitatie van het patrimonium van het lokaal bestuur. Tot slot zorg je voor een correcte en volledige adviesverlening, zodat onderbouwde beslissingen kunnen genomen worden in een breed kader.

Voorwaarden:

  • Houder zijn van ofwel een masterdiploma, ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli gelijkgesteld met universitair onderwijs in de richting ingenieurswetenschappen/bouwkunde.
  • Beschikken over een rijbewijs B.
  • Slagen in een selectieprocedure (schriftelijk – mondeling en psychotechnische proef).

Wij bieden wij je:

  • Een aangename werkomgeving, met fijne collega’s.
  • Geïndexeerd minimum brutojaarsalaris van 37.295,76 euro.
  • Maaltijdcheques ter waarde van 7 euro, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering.
  • Relevante beroepservaring in de privésector en als zelfstandige kan tot max. 9 jaar in aanmerking genomen worden.
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd die 2 jaar geldig blijft.

 

Geïnteresseerd?
Stuur je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma ten laatste op 8 september 2019 naar het lokaal bestuur, Boudewijnstraat 4 te 2280 Grobbendonk, of via email naar vera.volckaerts@grobbendonk.be.

De aanwervingsvoorwaarden, de toelatingsvoorwaarden en het functie- en competentieprofiel kan je verkrijgen bij de dienst HRM, tel. 014 50 78 74 of kan je onderaan downloaden. 

Vermeld ook zeker de referentiecode van de vacature.

 

Gepubliceerd op  vr 02 aug 2019