Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vacature teamleider Ruimte & Vergunningen

Lokaal bestuur Grobbendonk gaat over tot de aanwerving van een (M/V) voltijds teamleider Ruimte & Vergunningen (contractueel niveau - A1-A3) - 38/38 – REF TEAMLRV/SITE via aanwervingsprocedure.

Het lokaal bestuur Grobbendonk staat garant voor een gezonde, groene en aantrekkelijke leefomgeving voor zijn burgers, voor wie hier woont, leeft, leert, werkt of op bezoek komt. Zo voelen mensen zich goed en welkom in onze gemeente. Ons bestuur en onze medewerkers staan voor een deskundige, klantgerichte en betrouwbare organisatie waar iedereen respectvol met elkaar omgaat en samenwerkt en dit op basis van wederzijds vertrouwen en waardering. Samen met onze inwoners zetten we koers naar een schitterende toekomst.

Het team Ruimte & Vergunningen is verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van verscheidene beleidsplannen, uitvoeringsplannen, reglementen en projecten binnen ruimtegebonden domeinen: wonen, milieu, mobiliteit, economie en patrimonium. Verschillende collega’s werken in het team met andere belanghebbenden samen aan diverse acties en beleidsinstrumenten om het ruimtelijk beleid in praktijk om te zetten.

Als teamleider Ruimte & Vergunningen breng je collega’s op een inspirerende manier samen in een geïntegreerde werking die resulteert in een team dat continu groeit en beter wordt. Je staat in voor het aansturen van een tiental collega’s en zorgt dagelijks voor een vlotte coördinatie van de beleidscyclus met het oog op het leveren van een optimale bijdrage aan een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening van het lokaal bestuur Grobbendonk.

Voorwaarden:

  • Houder zijn van ofwel een masterdiploma, ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli gelijkgesteld met universitair onderwijs.
  • Minstens twee jaar aantoonbare relevante beroepservaring hebben in een leidinggevende functie.
  • Beschikken over een rijbewijs B.
  • Slagen in een selectieprocedure.

 
Wij bieden wij je:

  • Een aangename werkomgeving, met fijne collega’s.
  • Geïndexeerd minimum brutojaarsalaris van 37.295,76 euro.
  • Maaltijdcheques ter waarde van 7 euro, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering.
  • Relevante beroepservaring in de privésector en als zelfstandige kan tot max. 9 jaar in aanmerking genomen worden.
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd die 2 jaar geldig blijft.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma en een attest (bewijs van minimaal 2 jaar beroepservaring in een leidinggevende functie) ten laatste op 8 september 2019 naar het lokaal bestuur Grobbendonk, Boudewijnstraat 4 te 2280 Grobbendonk of via mail naar vera.volckaerts@grobbendonk.be.

De aanwervingsvoorwaarden, de toelatingsvoorwaarden en het functie- en competentieprofiel kan je verkrijgen bij de dienst HRM, tel. 014 50 78 74 of kan je onderaan downloaden.

Vermeld ook zeker de referentiecode van de vacature.

 

Gepubliceerd op  di 23 jul 2019