Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vacature: verpleegkundige (38/38)

Het Lokaal Bestuur van Grobbendonk gaat over tot de aanwerving van 1 verpleegkundige in contractueel verband (38/38) voor onbepaalde duur voor het WZC De Wijngaard. Er wordt een werfreserve van 2 jaar aangelegd. Samen met de andere leden van het zorgteam sta je in voor het bieden van professionele zorg in een aangenaam woon- en leefklimaat voor de bewoners in het woonzorgcentrum. Plaats tewerkstelling: Woonzorgcentrum De Wijngaard, Schransstraat 55, 2280 Grobbendonk

Specifieke aanwervingsvoorwaarden: Zowel gebrevetteerde verpleegkundigen als verpleegkundigen met een bachelordiploma komen in aanmerking. Laatstejaarsscholieren of studenten worden toegelaten tot de selectieprocedure als ze met hun kandidatuur een studiebewijs voorleggen en een verklaring dat ze binnen een termijn van maximum vijf maanden zullen deelnemen aan de eindexamens voor het behalen van hun diploma. Slagen in de selectieprocedure. Beschikken over een rijbewijs B. Goede basiskennis van het Nederlands.

Aanbod:  Een aangename werkomgeving, maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering • Contract van onbepaalde duur • Verloning volgens wettelijke barema: Gegradueerde verpleegkundige niveau Bv1-3: Geïndexeerd minimum brutojaarsalaris van 29.785,40 euro • Gebrevetteerde verpleegkundige niveau C3-C4: Geïndexeerd minimum brutojaarsalaris van 27.139,71 euro • Relevante beroepservaring in de privésector en als zelfstandige kan tot maximum 18 jaar in aanmerking genomen worden. 

Solliciteren: Motivatiebrief en cv met kopie van het vereiste diploma via info.ocmw@grobbendonk.be of per brief aan de dienst HRM, Boudewijnstraat 4, 2280 Grobbendonk. Solliciteren kan tot en met 31 december 2019.

Gepubliceerd op  vr 29 nov 2019