Gemeente Gemeente Grobbendonk

Vaccinaties in Bobbejaanland

In januari kunnen alle kinderen tussen 5 en 11 jaar uit de Eerstelijnszone Middenkempen hun vaccin laten zetten in Bobbejaanland in Lichtaart. Alle uitnodigingen zijn per post verstuurd. Hou je brievenbus dus in de gaten! Je kan de uitnodiging ook online terugvinden door de eBox van jouw zoon of dochter te activeren via www.myebox.be. Hiervoor heb je wel de KidsID nodig.

Het tijdelijk vaccinatiecentrum in Bobbejaanland is ingericht in Kinderland. Hoe geraak je daar? Via de Olensteenweg draai je de Eerselingenstraat in. Parking D bevindt zich aan de rechterkant aan het einde van de houten schutting. Kinderland ligt naast de parking en is vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Heb je nog vragen over je uitnodiging? De uren van het callcenter zijn uitgebreid. Vanaf 3 januari 2022 kan je elke werkdag tussen 9 en 16 uur terecht op het nummer 014 80 09 80. Deze week is het callcenter gesloten, maar je kan je afspraak eenvoudig online boeken.

Ben je ziek? Verzet tijdig je afspraak voor vaccinatie. Als je een afspraakcode hebt ontvangen, kan dit online.

De boostercampagne loopt bijzonder goed in onze eerstelijnszone. In totaal kreeg al bijna 50% een boosterprik! Daarnaast zijn er ondertussen uitnodigingen vertrokken naar het grootste deel van onze inwoners.

Opgelet: Enkel 18-plussers komen momenteel in aanmerking voor een boosterprik. Ook krijg je enkel een uitnodiging als de intervalperiode verstreken is na je vorige prik.

Gepubliceerd op  do 30 dec 2021