Gemeente Gemeente Grobbendonk

Verkeersmaatregelen in november

In november gelden volgende tijdelijke verkeersmaatregelen:
  • Op 6 en 7 november 2017 zal de Zellestraat, ter hoogte van huisnummer 18A, afgesloten worden voor het gemotoriseerd verkeer, omwille van een huisaansluiting op de riolering. Het verkeer zal omgeleid worden via Rostal en Langenheuvel.
  • Op 2 en 3 november 2017 zal de Wijngaardstraat, ter hoogte van huisnummer 38A, afgesloten worden voor het gemotoriseerd verkeer, omwille van een huisaansluiting op de riolering. Het verkeer zal omgeleid worden via Schransstraat, Astridplein, Bergstraat, Nijverheidsstraat en Vorselaarse baan.
  • Van maandag 30 oktober 2017 tot en met zondag 5 november 2017 zal er moeilijke doorstroming zijn in de Bergstraat. Ter hoogte van huisnummer 18 zal beurtelings verkeer ingericht worden via verkeerslichten voor het uitvoeren van sloopwerken. Bovendien zal een parkeerverbod gelden in de parkeerhavens Bergstraat 21-25 en 33-41.
  • Van maandag 30 oktober 2017 tot en met zondag 5 november 2017 zal Het Plantemanneke beplantingswerken uitvoeren langsheen de brug van het Albertkanaal (kant Didak Injection en militair kamp). Hiervoor zal het fietspad komende van Bouwel vanaf Didak Injection afgesloten worden voor het fietsverkeer. Fietsers dienen over te steken en over het fietspad aan de linkerkant van de rijbaan (dubbele rijrichting) te rijden tot aan het militair kamp. Ook het hellend fietspad vanop het jaagpad langs het militair kamp zal afgesloten worden. De fietsers worden omgeleid via de Oude Steenweg.

Meer info:
Technische dienst, tel. 014 50 70 05

Gepubliceerd op  di 10 okt 2017