Gemeente Gemeente Grobbendonk

We gaan verder op zoek naar een nieuw logo! Stem en kies mee!

Sinds 1 januari 2019 wijzigde er heel wat binnen jouw gemeente. Een nieuw bestuur ging aan de slag en gemeente en OCMW integreerden en vormen nu samen het lokaal bestuur Grobbendonk. Bij vernieuwing hoort ook een nieuwe look. Daarom steken we onze huisstijl in een nieuw jasje en kiezen we voor een nieuw logo! Dat doen we echter niet zomaar! We vinden jouw voorkeur belangrijk! Alle inwoners van Grobbendonk en Bouwel mogen dus meestemmen! Sinds eind maart liep er al een stemronde waarbij je kon kiezen tussen 2 logo’s. De meningen van onze inwoners hierover bleken erg verdeeld. We vinden participatie belangrijk en namen de opmerkingen ter harte. We hebben rekening gehouden met de stemmingen en het logo overgehouden met de meeste voorkeursstemmen. Daaraan hebben we een versie toegevoegd in een andere kleur. Daarnaast kan je ook kiezen voor een logo met een diamant.

Van elk logo hebben we versies voorzien met en zonder baseline. Meer uitleg over de betekenis van de logo’s vind je via de stemlink.

Surf naar www.grobbendonk.be/logo en breng je stem uit! Stemmen kan van 6 mei tot en met 23 juni 2019. 

Bracht je eerder al je stem uit, dan moet je dat nu opnieuw doen. De vorige stemronde vervalt.

Nieuwe baseline ‘Historisch/Toekomstgericht’
Toekomst en geschiedenis zijn twee elementen die in Grobbendonk voortdurend op elkaar inspelen. We kiezen voor een nieuwe baseline die hieraan uiting geeft. In die baseline zien we dat de toekomstvisie van onze gemeente rust op een rijke geschiedenis. We putten kracht uit het verleden om volop te werken aan een mooie toekomst voor onze gemeente.

Enkel inwoners uit Grobbendonk en Bouwel en personeelsleden van het lokaal bestuur Grobbendonk kunnen stemmen. Slechts 1 stem per inwoner/personeelslid is geldig. De gevraagde persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor deze poll en ter controle van de stemmen.

Gepubliceerd op  di 21 mei 2019