Gemeente Gemeente Grobbendonk

Inschrijving weekend van de verenigingen

Omwille van de corona-epidemie werd enige tijd geleden het weekend van de verenigingen op 4 & 5 juli 2020 reeds geannuleerd.

Ondertussen hebben we al een plan B klaar voor 26 september 2020. "Grobbendonk & Bouwel feesten" met bijhorende markt en optredens gaat niet meer door. De laureatenviering "Ten Throne" en het "Bal van de Verenigingen" gaan we die dag wel opnieuw inplannen.

Op zaterdag 26 september 2020 starten we om 15 uur met “Laureaten Ten Throne”. We zullen dan niet alleen onze sportlaureaten huldigen, maar die dag zetten we ook onze kunstenaars in de schijnwerpers. Tevens zal een jeugdpluim worden uitgereikt. Voor we dan later die avond op het “Bal van de Verenigingen” de dans inzetten, kunnen de hongerige magen nog ter plaatse worden gevuld.

Voor wie

Om van deze dag een groot succes te kunnen maken, hebben we verenigingen nodig die kunnen helpen met kaartverkoop, drankvoorziening, opstellen en opruimen van de zaal, … de helpende verenigingen zullen ook delen in de winst.

Wil je hieraan deelnemen? 

Dan kan je inschrijven via deze link

Inschrijven kan tot en met 15 juli 2020!

Wij hopen alvast op jullie massale medewerking te kunnen rekenen! Mede dankzij jullie kan dit sfeervolle evenement een bruisend succes worden!